Assarsgatan 2a

Assarsgatan 2a

Slutpris

1 860 000 kr


Vellinge

Assarsgatan 2a


Slutpris
1 860 000 kr

Vellinge

Rymlig fyra i centrala Vellinge!

Välkommen till Assarsgatan 2a! På andra våningen finner ni en rymlig fyra på 95 kvm med stor inglasad balkong i söderläge bara en kort promenad från Vellinge centrum med butiker och kommunikationer. Lägenheten är ursprungligen två mindre lägenheter som blivit hopslagna, det finns därför två entréer till lägenheten om man önskar ha separat kontor eller liknande. Två stora vardagsrum mot söder, båda med utgång till balkongen samt två rum som kan användas som två sovrum alternativt ett sovrum med en stor genomgående walk in closet eller ett kontor. Två badrum, ett i vardera ände av lägenheten. Idag är det ena omgjort till toalett med tvättmaskin. Lägenheten har bra förvaring med garderober och klädkammare, till lägenheten hör också inte mindre än 6 förråd. Parkeringsplats på bakgården ingår i avgiften. Det är bara fantasin som sätter gränserna vad ni kan göra i den här lägenheten, välkommen på visning!


Boarea
95 kvm
Avgift
5 148 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-11

Mäklarhuset Vellinge

Denna lägenhet på Assarsgatan såldes av oss 2018-04-11. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Assarsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.