Sleipnersgången 26 / Torsgården / Vellinge

Radhus på barnvänligt och bilfritt område, perfekt för den lilla familjen!

Slutpris
3 120 000 kr
Boarea
92 kvm
Driftkostnad
42 847 kr/år
Totalareal
245 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Sleipnersgången såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Sleipnersgången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torsgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I attraktiva Vellinge, på bilfritt och barnvänligt område nära centrum, ligger detta välplanerade 1-plans radhus om 92 kvm i bra skick renoverat löpande de senaste åren med bl.a. nytt papptak och träpanel-15, renoverade ytskick och ekparkett -13 och -19 och plastad krypgrund med avfuktare -17. Stort vardagsrum med plats för både soffa och matplats, utgång till uterum och trädgård i söderläge med utsikt över de gröna omgivningarna. Två sovrum, rymligt helkaklat badrum med badkar, stor hall, kök med plats för matplats samt grovkök/tvättstuga med separat entré. Perfekt läge i Vellinge med gång-och cykelavstånd till förskola och skola, centrum och busshållplatser. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Torsgården

Barnvänligt och bilfritt område nära Vellinge centrum, kommunikation och aktiviteter.

Utbud i vardagen

Gångavstånd till Vellinge centrum med affärer, apotek, bageri, caféer och restauranger.

Fritid

Inom korta avstånd från Torgården finns fantastisk natur med b.la öppna fält och fantastiska sandstränder. Golfbanor, ridanläggning, badhus, gym och motionsspår med utegym är bara en del av vad som erbjuds.

Kommunikation

Gångavstånd till busshållsplats för vidare färd in mot Hyllie och Malmö C. Från Vellinge ängar går fler bussar mot Malmö men även Höllviken och Trelleborg. Med bil når du Malmö och Öresundsbron på ca 15 min. Flygplatserna Kastrup och Sturup finns båda inom bekvämt räckhåll.

Familjeliv

Gång-och cykelbana till Södervångskolan gör det säkert för barnen att ta sig till skolan. I Vellinge finns även Framtidskompassen och Herrestorpsskolan på cykelavstånd. Flera förskolor finns nära Torsgården, Södervång och Solblomman allra närmst men även Norrevång och Asklunda ligger bekvämt på väg mot påfarten till Malmö. Vellinges skolor ligger i topp i landet, 2018 blev kommunen årets bästa skolkommun.