Södervångsgatan 12-0

Södervångsgatan 12-0

Slutpris

4 300 000 kr


Vellinge

Södervångsgatan 12-0


Slutpris
4 300 000 kr

Vellinge

Trivsamt och modernt brf-hus i centrala Vellinge!

Attraktivt gavelradhus, byggt 2018, i sista raden av hus ger ett avskilt boende med insynsskyddad uteplats. Utvändigt finns stenlagt uteplats både på framsidan och baksidan av huset. Det är även stenlagt på gaveln så de tär enkelt att runda huset. Häck av avenbok runt trädgården på baksidan och en bit på framsidan. Planteringar på framsidan av huset med hortensia och rosor. I trädgården har säljaren valt att installera ett härligt spabad.

Planlösningen invändigt är modern med fyra sovrum och ett rymligt badrum på ovanvåningen, fönsterkupor i alla rum med fint ljusinsläpp och bra rymd. På bottenplan finns ett stort kök med vit köksinredning, bänkskiva i sten, rostfria vitvaror och plats för stor matplats. Separat tvättstuga med utgång till trädgården. Vardagsrummet är ljust och rymligt med fönster och dubbeldörrar ut mot trädgården. Säljaren har valt smakfulla tillval i huset såsom klinkergolv från hall in i köket samt ljusa parkettgolv, Två helkaklade badrum i huset, båda med dusch.

I föreningen finns en lekplats, stora grönytor, odlingslott som hör till huset samt ytterligare planer på att anlägga kryddträdgård mm. Ett boende där det ingår en mindre täppa intill huset men där om man vill kan nyttja förningens stora trädgård för att låta barnen leka, umgås med grannen eller påta i trädgårdslandet. Perfekt läge i Vellinge med gång-och cykelavstånd till förskola och skola, centrum och busshållplatser för vidare transport till tex. Malmö.

Välkommen på visning!


Boarea
133 kvm
Avgift
5 100 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-18

Mäklarhuset Vellinge

Denna radhus på Södervångsgatan såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Södervångsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.