Sök Meny
Såld

VELLINGE / Vellinge - Vellinge / Storgatan 2b

Etagelägenhet i centrala Vellinge!

Välplanerad, rymlig trea i etage om 86 kvm i stabil förening i centrala Vellinge. Lägenheten ligger på andra och tredje våningen med en stor och härlig inglasad balkong i österläge. Köket renoverades 2014 med bla. integrerad diskmaskin och kyl/frys, rostfria vitvaror och vit inredning med en praktisk köksö. På första våningen finns även plats för stor matplats för social tillvaro. Helkaklat badrum med dusch. Spiraltrappa till andra våningen där man möts av ett stort vardagsrum med fina detaljer såsom takbjälkar och murad skorsten. Här finns även ett rymligt sovrum. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
VELLINGE / Vellinge / Vellinge
Storgatan 2b
Slutpris: 1 700 000 kr
Boarea: ca 86 kvm
Avgift: 3 509 kr/mån
Driftkostnad: 590 kr/mån
Rum: 3 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-07-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Vellinge / Storgatan