Trelleborgsvägen 7

Trelleborgsvägen 7

Slutpris

4 725 000 kr


Vellinge

Trelleborgsvägen 7


Slutpris
4 725 000 kr

Vellinge

Villa Lyckås, en pärla i gamla delarna av Vellinge!

Drömmer du om att bo i den gamla delen av Vellinge i ett av de äldre charmiga husen? Nu söker villa Lyckås ny ägare!

Här finns möjlighet att skapa ett hem utefter egna önskemål. Fin uppvuxen trädgård med uteplats, träd, buskar, odlingsmöjligheter, växthus, litet gästhus samt garage med förråd. Invändigt är huset i behov av lite modernisering, nuvarande ägare gjorde en större renovering på 90-talet. Äldre detaljer finns bevarade såsom burspråk med stora fönster och synliga takbjälkar,. Uterummet gör kyliga sommarkvällar behagliga, det stora köket har plats för matplats, matrummet är idag omgjort till sovrum men möjlighet finns att öppna mot vardagsrummet igen. Kaminen är centralt placerad i vardagsrummet och är perfekt för mysiga höstkvällar. Ovanvåningen rymmer ett större sovrum samt ett allrum. Badrum på båda planen.

Huset är beläget på på en villagata i den äldre delen av centrala Vellinge. Gångavstånd till butiker, restauranger och café likaså till busskommunikation. Skola och förskola ligger på bekvämt gång-och cykelavstånd så barnen kan cykla själv till och från skolan.

Välkommen på visning !


Boarea/biarea
153/20 kvm
Driftkostnad
54 000 kr/år
Tomtarea
1 108 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-06-17

Mäklarhuset Vellinge

Denna villa på trelleborgsvägen såldes av oss 2020-06-17. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på trelleborgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.