Grevlunda 1426 / Grevlunda / Vitaby / Simrishamn

Karaktärsfullt 30-talshus

Slutpris
1 740 000 kr
Boarea/biarea
90/45 kvm
Driftkostnad
36 823 kr/år
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-05-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Grevlunda såldes av oss 2018-05-18. Se alla våra försäljningar i Vitaby samt även på Grevlunda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grevlunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Karaktärsfullt 30-talshus som är inrett med stil och känsla för husets ursprung. Genomgående vita ytskikt och många fönster gör bostaden ljus, de rustika trägolven på entréplan är omslipade och behandlade med hårdvaxolja, på övre plan är trägolven täckmålade. Värmande kamin i allrum. Lantligt kök med gråmålad inredning och pardörr ut till terrass som vidare leder ner till den djupa sluttningstomten dit solen når största delen av dagen. Det brutna sadeltaket ger övre plan lite annorlunda vinklar och här finns tre sovrum samt ett badrum med klinkergolv och halvkaklade väggar i svart och vitt. Trädgården är sommartid lummigt uppvuxen och här finns höga träd som skärmar av och skyddar. Separat garage- och verkstadsbyggnad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration