Åhuskärrvägen 30 / Åhus-Kärr / Yngsjö / Kristianstad

Modern & unik karaktär!

Slutpris
2 530 000 kr
Boarea
192 kvm
Driftkostnad
23 700 kr/år
Tomtarea
2 005 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2017-11-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Åhuskärrvägen såldes av oss 2017-11-16. Se alla våra försäljningar i Yngsjö samt även på Åhuskärrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus-Kärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en bostad att trivas i för hela familjen - ljusa generösa rum möter dig redan i hallen där bostaden öppnar upp mot allrum med matplats och kök. Här kan man enkelt bjuda många gäster till bords både till fest och vardags. Villan är byggd 2004 och har hela 192 kvm boarea i en bra planlösning med stora sällskapsytor. Hela nedre plan är en stor integrerad social umgängesyta - vardagsrum, stor matplats och kök. Vidare erbjuder villan tre fina sovrum, ett badrum med tvättstuga, gästtoalett samt groventré med förvaringsmöjligheter. På ovanvåningen finns två bra rum, varav ett lite större med en slående utsikt över omgivningarna. Till fastigheten hör även ett vinterbonat annex. Här kan gäster övernatta eller tonårsbarn bo. Även perfekt för den som driver egen verksamhet. Tre mycket trevliga uteplatser som det går att växla mellan beroende på väder och soltimmar och tomten som ramas in av en fin bokhäck är optimal för lek och bus för barnen. Tänk att denna lilla pärla endast ligger 15 minuters bilväg från Åhus med fantastiska vyer och 5 minuter på cykel till milsvida stränder. Villan är förbesiktigad och dokumenterad vilket är en stor trygghet för nya ägaren.
Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration