Åhuskärrvägen 30

Åhuskärrvägen 30

Slutpris

2 530 000 kr


Åhus-Kärr— Yngsjö— Kristianstad

Åhuskärrvägen 30


Slutpris
2 530 000 kr

Åhus-Kärr— Yngsjö— Kristianstad

Modern & unik karaktär!

Välkommen till en bostad att trivas i för hela familjen - ljusa generösa rum möter dig redan i hallen där bostaden öppnar upp mot allrum med matplats och kök. Här kan man enkelt bjuda många gäster till bords både till fest och vardags. Villan är byggd 2004 och har hela 192 kvm boarea i en bra planlösning med stora sällskapsytor. Hela nedre plan är en stor integrerad social umgängesyta - vardagsrum, stor matplats och kök. Vidare erbjuder villan tre fina sovrum, ett badrum med tvättstuga, gästtoalett samt groventré med förvaringsmöjligheter. På ovanvåningen finns två bra rum, varav ett lite större med en slående utsikt över omgivningarna. Till fastigheten hör även ett vinterbonat annex. Här kan gäster övernatta eller tonårsbarn bo. Även perfekt för den som driver egen verksamhet. Tre mycket trevliga uteplatser som det går att växla mellan beroende på väder och soltimmar och tomten som ramas in av en fin bokhäck är optimal för lek och bus för barnen. Tänk att denna lilla pärla endast ligger 15 minuters bilväg från Åhus med fantastiska vyer och 5 minuter på cykel till milsvida stränder. Villan är förbesiktigad och dokumenterad vilket är en stor trygghet för nya ägaren.
Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!


Boarea
192 kvm
Driftkostnad
23 700 kr/år
Tomtarea
2 005 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2017-11-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.