Näbbmusvägen 5 / Yngsjö - Yngsjö havsbad / Yngsjö / KRISTIANSTAD / Nyproduktion

Brf Havsbadsvägen 1 Org.nr 769634-2372
Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
4 149 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-05-31
Bostaden är såld!

Denna radhus på Näbbmusvägen såldes av oss 2018-05-31. Se alla våra försäljningar i Yngsjö samt även på Näbbmusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yngsjö - Yngsjö havsbad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer ni om ett nytt och modernt boende med närhet till såväl hav som natur och kommunikationer? Nu uppförs nio kedjehus med bostadsrätt i Yngsjö för er som uppskattar ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Husen erbjuder en genomtänkt planlösning i modern design med genomgående hög standard på samtliga materialval såsom vattenburen golvvärme med trä- eller klinkergolv, helkaklat badrum, fullutrustat kök med Electrolux vitvaror och praktisk separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Välplanerad arkitektur med 2-3 sovrum och vardagsrum och kök i öppen planlösning. Bra utrymmen och lösningar för allt som vardagen kräver. Husens byggnadsstil utgår från platsens naturliga förutsättningar för att på bästa sätt tillvarata dess karaktär och ansluta sig till Yngsjös tallskogar.
Här väntar ett naturskönt boende med hög standard samtidigt som du befinner dig på pendelavstånd från Kristianstad. Vackra cykelvägar genom karakteristisk natur norrut mot Åhus och Kristianstad och söderut mot Maglehem, Brösarp och Kivik. Här har man närhet till mataffär, kollektivtrafiken med bussar, förskola, skola men det bästa av allt närheten till havet och badstranden.
En tillvalslista som ger köparen en fantastisk möjlighet att skapa sitt egen drömboende. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration