Näbbmusvägen 15

Näbbmusvägen 15

Slutpris

1 895 000 kr


Yngsjö - Yngsjö havsbad— Yngsjö— Kristianstad— Nyproduktion

Näbbmusvägen 15


Slutpris
1 895 000 kr

Yngsjö - Yngsjö havsbad— Yngsjö— Kristianstad— Nyproduktion

Endast ett kedjehus kvar!

Drömmer ni om ett nytt och modernt boende med närhet till såväl hav som natur och kommunikationer? Nu uppförs nio kedjehus med bostadsrätt i Yngsjö för er som uppskattar ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Husen erbjuder en genomtänkt planlösning i modern design med genomgående hög standard på samtliga materialval såsom vattenburen golvvärme med trä- eller klinkergolv, helkaklat badrum, fullutrustat kök med Electrolux vitvaror och praktisk separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Välplanerad arkitektur med 2-3 sovrum och vardagsrum och kök i öppen planlösning. Bra utrymmen och lösningar för allt som vardagen kräver. Husens byggnadsstil utgår från platsens naturliga förutsättningar för att på bästa sätt tillvarata dess karaktär och ansluta sig till Yngsjös tallskogar.
Här väntar ett naturskönt boende med hög standard samtidigt som du befinner dig på pendelavstånd från Kristianstad. Vackra cykelvägar genom karakteristisk natur norrut mot Åhus och Kristianstad och söderut mot Maglehem, Brösarp och Kivik. Här har man närhet till mataffär, kollektivtrafiken med bussar, förskola, skola men det bästa av allt närheten till havet och badstranden.
En tillvalslista som ger köparen en fantastisk möjlighet att skapa sitt egen drömboende. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!


Boarea
94 kvm
Avgift
4 149 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-09-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.