Björsund 117

Björsund 117

Slutpris

4 550 000 kr


Strängnäs

Björsund 117


Slutpris
4 550 000 kr

Strängnäs

"Bo som i Bullerbyn" med massor av snickarglädje och utsikt över Mälaren!

"Bo som i Bullerbyn" med lummiga tomter och Mälaren som granne. Det här är verkligen en lantlig idyll men ändå med närhet till allt vad staden erbjuder. Huset präglas av en hel del äldre charm som blandas med moderna praktiska lösningar. Vackra trägolv, högt i tak, fungerande kakelugnar, påkostat badrum, charmigt kök med bla vedspis och flera vinklar och vrår är bara några detaljer som ger huset en riktig hemmakänsla. Genom åren har huset genomgått stora renoveringar och planlösningen är idag utmärkt med stora öppna ytor som inbjuder till umgänge, men det finns även gott om rum som ger alla i familjen sin egen plats. Uppvuxen och lättskött trädgårdstomt med en stor altan och där man kan njuta av både sol och skugga. Carport, Garage och grusad uppfart för bilarna.
Förutom huset finns även ett stort isolerat rum intill garaget som fungerar perfekt för övernattande gäster, tonårsboende eller hemmakontor. Det finns möjlighet att hyra båtplats i närheten.
Björsund är en lantlig ort mellan Eskilstuna och Strängnäs. En idyllisk plats med Mälaren som omgärdar orten. Här finns ett aktivt byalag med bland annat boulekvällar och traditionsenligt midsommarfirande. Just nu håller det på att byggas ett utegym vid bystugan. I Kjula finns även ett nybyggt gym (inomhus) och en multiplan med konstgräs, stor hinderbana för barn och paddelbana. Från Stockholm tar det ca 1 timme att ta sig ut till detta lugna och rogivande ställe. Till Eskilstuna tar det ca 20 minuter. Närmaste matbutik finner du på endast 10 minuter, en liten handel i Kjula, ett område ca 1 mil från Eskilstuna. Det finns också en lanthandel mellan Strängnäs och Björsund. Motorvägen E-20 ligger ca 1 mil ifrån Björsund.


Boarea/biarea
124/26 kvm
Driftkostnad
34 842 kr/år
Tomtarea
2 568 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-06-13

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Björsund såldes av oss 2021-06-13. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Björsund.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.