Långängsberget 2

Långängsberget 2

Slutpris

3 700 000 kr


Strängnäs

Långängsberget 2


Slutpris
3 700 000 kr

Strängnäs

Fin 1-plans villa med naturskönt läge!

Äntligen en mycket fin 1-plans villa som passar lika bra som permanent eller fritidsboende. Idylliskt och naturskönt läge längs grusväg med ca 200 m till upptrampade promenadstigar som är rika på både svamp och bär.

Här möter man en en genomgående ljus interiör. Stor solvänlig terass med året runt spa och ett flertal uteplatser . Huset är modernt med en genomtänkt planlösning som bjuder på sällskapsytor, tre sovrum, kök, matplats och vardagsrum i fil som inbjuder till umgänge. Fräscht badrum med kakel och klinkers i klassiska färgtoner, gästtoalett som ligger i anslutning till hallen . I vardagsrummet finns en braskamin som både värmer och höjer mysfaktorn. Här finns också utgång till inglasat uterum i skyddat läge mot baksidan av tomten.

Gäststuga med indragen el. Plats för säng och möblemang. Här finns egen uteplats, perfekt för tonåringen som vill ha något eget eller gäster på besök.

Vidare så finner man en lättskött trädgård med fruktträd och plana gräsytor för lek och avkoppling. Stor stenlagd uppfart som ger plats åt ett flertal bilar. Garage med plats för två bilar.

Närhet till Strängnäs och en timme med bil till Stockholm, perfekt för den som pendlar. Bra kommunikationer med linjetrafik.

Välkomna till visning av ett boende som andas livskvalitet och bör upplevas på plats!


Boarea
116 kvm
Driftkostnad
39 503 kr/år
Tomtarea
2 009 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-07-13

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Långängsberget såldes av oss 2021-07-13. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Långängsberget.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.