Klemensboda 2:16 (Trollsjövägen) / Spillersboda / Norrtälje

Stor tomt i högt läge med ostörd havsutsikt

Slutpris
2 500 000 kr
Driftkostnad
2 000 kr/år
Tomtarea
2 879 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Norrtälje Klemensboda 2:16
Såld
2018-01-31
Bostaden är såld!

Denna tomt på Klemensboda 2:16 (Trollsjövägen) såldes av oss 2018-01-31.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spillersboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en av dessa högt belägna och avverkade skogstomter i natursköna Klemensboda/Spillersboda! Området ligger utanför detaljplan, så möjligheterna att skapa sitt drömboende är mycket goda. Med härlig utsikt i sydöst ut mot en i stort sett obebyggd vik av havet. För området mellan fastigheterna och vattnet finns utsiktsservitut som säkerställer att havsutsikten består.
Gemensam djupborrad brunn samt reningsverk finns etablerat för samtliga tre tomter och området där dessa ligger är en gemensamhetsanläggning som är inskriven på fastigheten. Möjlighet till båtplats i Klemensboda.

Spillersboda ligger ca 15-20 min från Norrtälje med bil. Buss 631 går från Norrtälje till Spillersboda och därifrån är det ca 1 km till tomten.
I området finns bygghandel, varv och även lanthandel.

Åk gärna ut och titta på tomterna på egen hand samt kontakta ansvarig mäklare för frågor!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration