Otto bondes väg 13

Otto bondes väg 13

Slutpris

2 550 000 kr


Margretelund— Åkersberga— Österåker

Otto bondes väg 13


Slutpris
2 550 000 kr

Margretelund— Åkersberga— Österåker

Fantastiskt radhus med trädgårdstomt i sydväst i barnvänliga och naturnära Margretelund

Första steget in i bostaden möts vi av ett fantastiskt ljus tack vare generösa fönsterpartier och direkt access till bostadens soliga uteplats. Här erbjuds ett komplett boende för hela familjen, bostaden är fördelad på två plan med kök, vardagsrum, två badrum, tre sovrum, klädkammare samt tvättstuga. Från vardagsrummet tar vi oss ut till bostadens perfekt planerade trädgårdstomt här finns det plats för trädgårdsmöbler grill och odlingsmöjligheter.

På bostadens framsida finns ett rymligt förråd samt en trä terass där du kan njuta av morgon och förmiddagssolen. På bostadens baksida finns en perfekt planerad trädgårdstomt i sydväst läge, här finns ett körsbärsträd som blommar fantastiskt under våren, samt en rymlig altan under tak. Närområdet erbjuder en fantastisk natur, här bor du med promenadavstånd till Trastskogens motionspår, Södersjön och Valsjön

Beläget i lugna kvarter med fina naturområden, endast en kort promenad från bostaden finner vi Trastskogens motionspår, Södersjön och Valsjön.
I Margretelund bor du med närhet till matbutik, skola, förskola, idrottsplats, lekplats, badplatser samt goda kommunikationer till Stockholms innerstad. Pendlarbuss 628c till Humlegården och 628 som tar dig till Danderyds sjukhus finns endast fem minuters promenad från bostaden.


Boarea
ca 106.3 kvm
Avgift
5 857 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.