Bergbyslingan 3

Bergbyslingan 3

Slutpris

1 110 000 kr


Bergby— Hallstavik— Norrtälje

Bergbyslingan 3


Slutpris
1 110 000 kr

Bergby— Hallstavik— Norrtälje

Vinterbonat med vattentoalett och sjöglimt

Välkommen till detta ultimata sommarboende i en egen stuga om 43 kvm med stor altan och sjöglimt nära bad, buss och båthamn.

Huset som byggts 1982 är vinterbonat och har totalrenoverats under vintern 2019-2020 med bland annat genomgående nya ytskikt, nytt kök, nya fönster, ny elcentral, nya element och ny luftvärmepump. Här finner ni två sovrum med ljusa fräscha ytskikt och plats för dubbelsäng/två separata sängar. Kök och vardagsrum i öppen plan med ljusa fräscha ytskikt, matplats framför två fönster med sjöglimt och utgång till den stora soliga altanen i söder och öster. Badrummet har klinker på golvet och kakel på väggarna, dusch, handfat och vattentoalett samt plats för tvättmaskin.

Huset upplåtes med bostadsrätt som även omfattar altanen och en liten tomt om ca 228 kvm. På tomten finns byggrätt om ytterligare 15 kvm och möjlighet finns att hyra förråd om ca 10 kvm i anslutning till området. Föreningen äger gemensamt den omkringliggande marken om totalt ca 6000 kvm där det bland annat finns en gemensam parkering med plats för alla i området.

Från huset når man enkelt det fina badet bara ca 450 m bort och den välordnade båthamnen med möjlighet att hyra båtplats. I området finns vackra strövområden, camping med utegym, och sommarkiosk. Vid vägen ca 300 m bort ligger busshållplats för buss mot Älmsta/Hallstavik och vid Grisslehamnsvägen ca 2 km bort ligger busshållplats för buss mot Grisslehamn/Norrtälje.


Boarea
43 kvm
Avgift
1 140 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-03-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Bergbyslingan såldes av oss 2021-03-17. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Bergbyslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.