Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Täljö Strandäng
Österåker / Åkersberga

Nyproduktion / Österåker / Åkersberga /

Säljstart Q 4 2017

I det nya området Täljöviken kommer Credentia att uppföra tre fristående huskroppar med totalt 47 st bostadsrätter. Det kommer att finnas varierade planlösningar i storleksordningen 2-5 rum och kök.

Ett komfortabelt och modernt boende som utformas för att ta tillvara på områdets vackra miljö, både interiört med stora fönsterpartier och exteriört med generösa gröna ytor närmast husen. Här erbjuds rymliga terrasser och balkonger med fantastiska sollägen och fina naturvyer. Parkering finns lättillgängligt och ett förråd finns till varje lägenhet. Lägenheterna byggs med en hög grundstandard men det finns också möjlighet till ett varierat utbud av tillval för att skapa just ditt drömboende.

Täljöprojektet bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad. Målet är att skapa ett nytt, attraktivt och hållbart bostadsområde med natur och skärgård runt hörnet. Härifrån tar det bara några minuter med bil eller buss in till centrala Åkersberga. Dessutom är det bara 30 minuters pendelavstånd till Stockholm, perfekt för dig som vill kunna jobba i huvudstaden, och samtidigt bo lugnt nära skärgård och natur. I samma vik ligger Svinninge Marina och inom tio minuter når du Österåkers GK, Åkersbergas GK samt Ullna GK.
Säljstart av Credentias första etapp av Täljö Strandäng planeras hösten 2017.

Anmäl ert intresse för ert nya skärgårdsnära boende!

Sponsrade länkar
TäljövikenTTäljöhalvön
TäljövikenTTäljöhalvön
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Åkersberga