Skarpängsvägen 1B

Skarpängsvägen 1B

Slutpris

4 425 000 kr


Svinninge— Åkersberga— Österåker

Skarpängsvägen 1B


Slutpris
4 425 000 kr

Svinninge— Åkersberga— Österåker

Fantastiskt bostadsrättsparhus i skuldfri förening nära havet i idylliska Svinninge!

Välkommen till familjära Hästängsudd här erbjuds ett komplett boende för hela familjen i en skuldfri förening med god ekonomi.
Huset är fördelat på två plan med tre sovrum, två badrum, kök samt vardagsrum med utgång till den perfekt planerade trädgårdstomten. Här erbjuds en planlösning med sociala ytor, perfekt för den lilla som den stora familjen. Rikligt med ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier gör denna bostad mycket trivsam. Vidare finns ett rejält isolerat vindsutrymme med fönster och generös takhöjd. Vinden nås via en vindstrappa. Tillhörande bostaden finns 2 parkeringsplatser samt ett rymligt förråd. Trädgården är belägen i ett soligt läge från morgon till kväll, här finns tre äppelträd, trädäck samt gott om lekyta för dem små.

Beläget i lugna kvarter med några minuters promenad till fina bad- och båtplatser samt goda kommunikationer precis utanför ytterdörren. Även förskola och lekplats finns i området. Bussförbindelse finns mot Kulla Vägskäl och Åkersberga. Vid Kulla Vägskäl finns infartsparkering och busshållplats med bra förbindelser mot Stockholm och Danderyd, även nattbuss. Vid Rydbo, Åkers runö eller Täljö kan man hoppa på Roslagsbanan som går mot Östra station, Åkersberga och Österskär.
Genom Hästängsudds Fastighetsägareförening kommer du som köpare kunna nyttja ditt medlemskap för bla båtplats.
Detta är boendet som lämnar önskelistan tom, välkommen!


Boarea/biarea
ca 124/41 kvm
Avgift
1 625 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.