Åkersberga / Österåker

Referensnummer
420 984
Boarea/biarea
62/10 kvm
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Rydbo

Rydbo är en tätort i Österåkers kommun, cirka sju kilometer från centralorten Åkersberga. Rydbo har en station på Roslagsbanan och ingår i postorten Åkersberga. Rydbo är omgivet av skog, trots sin närhet till andra exploaterade områden som t.ex. Arninge i Täby kommun. Bostäderna i Rydbo är villor av blandade åldrar samt två radhusområden.

Restauranger och service

Arninge ligger cirka 5 kilometer från Rydbo. Här finns ett flertal restauranger och matbutiker samt övrig service. I Åkersberga finns ett större utbud av restauranger och butiker. Hit är det cirka 17 kilometer.

Sport och fritid

I Rydbo finns Rydbo IF som framförallt fokuserar på fotboll och har grupper för både vuxna och barn. Här finns en fin konstgräsplan som invigdes 2010 och ändrade namnet till Wasavallen. I området finns fina promenadstråk och stigar samt Östra Ryds kyrka med en konstsamling och Rydboholms slott med sin engelska park. I Åkersberga (cirka 17 km) finns ishall, simhall, idrottsplatser och flera större idrottsföreningar.

Kommunikationer

Rydbo har goda kommunikationer med både Roslagsbanan, som tar 25–30 minuter till Stockholms östra, och direktbussar från Vaxholm till Stockholm.

Skolor och förskolor

Det finns två skolor i Rydbo - en kommunal och en friskola med Montessoriinriktning. Båda uppvisar mycket goda resultat i de nationella proven för årskurs 5. Rydbo har två förskolor - den kommunala Skogsbacken med 6–7 avdelningar och det fristående Mossbacken med två avdelningar med Montessoriinriktning (ingår i Rydbo friskola).

Fördelar

#Motionsspår
#Barnvänligt
#Lugnt
#Bussar
#Tryggt
#Växande område
#Hundvänligt
#Ridning
#Tågstation
#Uteliv

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn