Leo Sundbergs väg 8

Leo Sundbergs väg 8

Slutpris

7 700 000 kr


Åkersberga— Österåker

Leo Sundbergs väg 8


Slutpris
7 700 000 kr

Åkersberga— Österåker

Milsvid havsutsikt - Ogenerat läge - Beläget i sydväst

Välkommen till Leo Sundbergs väg 8 och detta vinkelhus med en totalyta om ca 280 m² och fyra sovrum.

Entréplan huserar med stora sällskapsytor och den fulla takhöjd som mäter från golv enda upp till nocken i det kombinerade vardagsrummet och matsalen ger bostaden en unik karaktär. Det blir förstås inte sämre av att rummets hela södervägg har stora fönsterpartier och en enastående utsikt över nejden, Östersjön och vidare mot horisonten. För de kalla dagarna kan ni värma er framför den vackra kakelugnen i det kombinerade vardagsrummet och matsalen. I anslutning till vardagsrummet finns en altandörren som tar er vidare ut på den fantastiska uteplatsen belägen med hänförande utsikt i bästa sydväst läge. Utsikten över nejden och vidare över havet skapar en känsla av ett eget örnnäste. På entréplanet finns också ett stort kök med separat matplats, tre ordentliga sovrum samt ett badrum.

På nedervåningen finns en egen entré. I direkt anslutning till den finns ett tilltaget allrum med intilliggande pentry samt bostadens fjärde sovrum. Planlösningen är perfekt för er med äldre barn som kan husera ostört där nere men gör det också möjligt att hyra ut delar av nedervåningen eller att använda som ett stor hemmakontor. Vidare erbjuder nedervåningen ett helkaklat badrum med dusch, ett SPA-rum med badkar och och utgång till bostadens andra uteplats, tvättstuga, vinkällare, ett snickarrum samt massvis av förvaringsmöjligheter via flertalet klädkammare.

Fastigheten erbjuder en ogenerad tomt om 1 308 m² belägen med ett lugnt läge på en höjd. Plana gräsytor samsas med vackra stenläggningar, kala klippor och uteplatser.

Varmt välkommen till ett hus med ett svårslaget läge.


Boarea/biarea
220/60 kvm
Driftkostnad
39 554 kr/år
Tomtarea
1 308 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-23

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Leo Sundbergs väg såldes av oss 2020-10-23. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Leo Sundbergs väg.

Boka värdering

Guy Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.