Dansbanevägen 5 e.p / Centrala Åkersberga / Åkersberga / Österåker

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
143 461
Boarea
74 kvm
Avgift
4 008 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dansbanevägen 5 e.p såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Åkersberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket ljus och rymlig 3:a i öppen planlösning. Genomgående ljusa väggar och parkettgolv. Stort vardagsrum med utgång till balkong med trätrall och insynsskydd. Stort kök med god plats för matbord för många och gott om plats i inredning i vitt. Två sovrum, helkaklat badrum med badkar och möjlighet att installera tvättpelare, vilket kan vara onödigt då tvättstugan är belägen bara några steg från lägenhetsdörren. Rymlig klädkammare. Förråd och cykelrum i huset. Lugnt men centralt beläget med närhet till buss, centrum, motionsspår, skog och bad. Möjligt med mycket snabbt tillträde. Varmt Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.