Gransättravägen 113 / Margretelund / Åkersberga / Österåker

Slutpris
1 460 000 kr
Referensnummer
153 900
Boarea/biarea
80,6/25 kvm
Avgift
5 296 kr/mån
Driftkostnad
950 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med inredd vind
Såld
2014-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gransättravägen 113 såldes av oss 2014-02-07. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Margretelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I grunden en 1-plans 3:a där vinden har intretts för att idag erbjuda en 4:a. Eget hus känsla med stor trälagd altan och liten trädgård. Högt beläget med möjlighet att njuta solen från tidig morgon till sen kväll. Interiört genomgående ytskiktsrenoverad samt öppet renoverat kök med matplats för många. Stort vardagsrum möjligt att avdela för ytterligare sovrumsdel alternativ matsalsdel, två stora sovrum varav ett med hel skjutdörrsgarderob. Kaklat badrum med klinker och hörnbadkar i kombination med tvättstuga. Rymlig klädkammare. Övre plan på ca 25 kvm med takfönster, ljust målat trägolv och ljusa väggar. Mycket nära motionsspår, skogen samt förskolor, skolor och buss. Promenad och cykelavstånd till Margretelund Centrum, Åkersberga centrum samt Sättrafjärden med bad och möjlighet till hyra av båtplats. Varmt Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.