Hästängsuddsvägen 10 - lgh 6 / Svinninge / Åkersberga / ÖSTERÅKER / Nyproduktion

Minivilla i bostadsrättsform

Slutpris
3 110 000 kr
Boarea/biarea
50/4 kvm
Avgift
2 754 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-11-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Hästängsuddsvägen såldes av oss 2017-11-02. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Hästängsuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svinninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nya bostadsrätter med villakänsla i New England-stil. Ljust och lugnt belägna på plan tomt i uppvuxna och lummiga villakvarter med närhet till bad och båt-liv i Svinninge.

Bostadsrätter som kommer att uppföras under 2017. Totalt 8 lägenheter. Fyra lägenheter i parhus om vardera 150 kvm, två fristående minivillor om vardera 54 kvm (boyta 40 kvm + 14 kvm loft), samt två fristående Attefallshus om vardera 33 kvm (boyta 21 kvm + 12kvm loft).

Byggnaderna byggs i "New England-stil" med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generösa altaner. Entréplan erbjuder stora sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med två utgångar till en stor altan. Helkaklat duschrum, tvättstuga med groventré och möjlighet till ytterligare ett sovrum/arbetsrum på entréplan. På övre plan finns tre - fyra sovrum. Lyxigt Master Bedroom med walk-in closet. Helkaklat badrum och ytterligare en klädkammare/sovrum/förråd eller arbetsrum för den som önskar.

Bostäderna är välplanerade med noggrant utvalda detaljer, detta gäller allt från beslagen i köket till utformningen av de öppna planlösningarna. Inredningen är genomgående ljus med stora fönsterpartier, vitmålade väggar i Stockholmsvitt och mattlackad trestavsparkett i ek. På golvet i den välkomnande hallen ligger klinkergolv med golvvärme. Köken är från HTH med stilrena gråa luckor. Samtliga färger går fint ihop med en betongmönstrad bänkskiva och stänkskydd av kakel av Biselado med infällda spotlights under skåp. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och köksfläkt. Infälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Samtliga vitvaror är från Siemens.

I badrummen ligger en mörkgrå klinker på golvet och väggarna kaklas med matta vita kakelplattor. Badrumsinredningen är från Vedum och har släta, moderna vita skåpluckor samt handdukstork. Badrummen i de större lägenheterna (parhusen) komma att vara utrustade med badkar av modell Poolspa Klio samt vikbara duschväggar från märket IFÖ. I parhusen erbjuds även tvättrum med diskho, blandare och rymligt underskåp till tvättbänken. Tvättrummen utrustas med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Husen värms upp med vattenburen golvvärme på entréplan och vattenradiatorer på övre plan, i tvättrummen installeras frånluftsvärmepump.
Alla bostäder får egna soliga uteplatser om cirka 30 kvadratmeter i soligt läge med utgång från kök respektive vardagsrum. Varje bostad tilldelas en tomtdel av den gemensamma fastigheten. Till respektive bostad ingår ett förråd om 3,5 -7 kvm.

Olika tillvalspaket kommer att presenteras.

Här bor ni bekvämt i arkitektritat och nyproducerat samtidigt som den härliga villakänslan förstärks av de äldre uppvuxna villakvarteren som omger trädgården.
Inom ett par hundra meter finns det möjlighet till båtplats på ett par olika bryggor som tillhör Hästängsudd Fastighetsförening. Där är du även med fördel medlem för att få reda på alla evenemang som arrangeras för de boende i området.

Beräknad tid för inflyttning är 1 Maj 2018
Lägenheterna säljs på ritning och lägst till det pris som angetts i den kostnadskalkylen, och i det fall det finns flera intressenter på ett objekt kan budgivning förekomma.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration