Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
ÖSTERÅKER / Åkersberga / Svinninge
Hästängsuddsvägen 10 - lgh 7
Pris: Kalkyl 4 695 000 kr
Boarea: 150 kvm
Avgift: 4 973 kr/mån
Driftkostnad: 2 110 kr/mån
Rum: 5 rum (4-5 sovrum)

Nyproduktion / ÖSTERÅKER / Åkersberga - Svinninge / Hästängsuddsvägen 10 - lgh 7

Nya bostadsrätter med villakänsla i New England-stil

Sista huset, övriga sju är bokade! Vackert, sjönära boende med villakänsla i New England-stil. Ljust och lugnt belägna på plan tomt i uppvuxna och lummiga villakvarter med närhet till bad och båt-liv i Svinninge.

Bostadsrätter som kommer att uppföras under 2017. Totalt 8 lägenheter. ( endast nr,.7 kvar) Fyra lägenheter i parhus om vardera 150 kvm, två fristående minivillor om vardera 54 kvm (boyta 40 kvm + 14 kvm loft), samt två fristående Attefallshus om vardera 33 kvm (boyta 21 kvm + 12kvm loft).

Byggnaderna byggs i "New England-stil" med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generösa altaner. Entréplan erbjuder stora sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med två utgångar till en stor altan. Helkaklat duschrum, tvättstuga med groventré och möjlighet till ytterligare ett sovrum/arbetsrum på entréplan. På övre plan finns tre - fyra sovrum. Lyxigt Master Bedroom med walk-in closet. Helkaklat badrum och ytterligare en klädkammare/sovrum/förråd eller arbetsrum för den som önskar. Husen går att planera för ytterligare 2 sovrum, till 7 rum och kök, varav 6 sovrum.

Bostäderna är välplanerade med noggrant utvalda detaljer, detta gäller allt från beslagen i köket till utformningen av de öppna planlösningarna. Inredningen är genomgående ljus med stora fönsterpartier, vitmålade väggar i Stockholmsvitt och mattlackad trestavsparkett i ek. På golvet i den välkomnande hallen ligger klinkergolv med golvvärme. Köken är från HTH med stilrena gråa luckor. Samtliga färger går fint ihop med en betongmönstrad bänkskiva och stänkskydd av kakel av Biselado med infällda spotlights under skåp. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och köksfläkt. Infälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Samtliga vitvaror är från Siemens.

I badrummen ligger en mörkgrå klinker på golvet och väggarna kaklas med matta vita kakelplattor. Badrumsinredningen är från Vedum och har släta, moderna vita skåpluckor samt handdukstork. Badrummen i de större lägenheterna (parhusen) komma att vara utrustade med badkar av modell Poolspa Klio samt vikbara duschväggar från märket IFÖ. I parhusen erbjuds även tvättrum med diskho, blandare och rymligt underskåp till tvättbänken. Tvättrummen utrustas med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Husen värms upp med vattenburen golvvärme på entréplan och vattenradiatorer på övre plan, i tvättrummen installeras frånluftsvärmepump.
Alla bostäder får egna soliga uteplatser om cirka 30 kvadratmeter i soligt läge med utgång från kök respektive vardagsrum. Varje bostad tilldelas en tomtdel av den gemensamma fastigheten. Till respektive bostad ingår ett förråd om 3 -7 kvm.

Olika tillvalspaket kommer att presenteras.

Här bor ni bekvämt i arkitektritat och nyproducerat samtidigt som den härliga villakänslan förstärks av de äldre uppvuxna villakvarteren som omger trädgården.

Inom ett par hundra meter finns det möjlighet till båtplats på ett par olika bryggor som tillhör Hästängsudd Fastighetsförening. Där är du även med fördel medlem för att få reda på alla evenemang som arrangeras för de boende i området.
Bra kommunikation med busshållplats i anknytning till tomten som dagtid trafikeras fler gånger per timme.
Under hösten har Hästängsudds Vägförening som målsättning att röja sly och ta bort gran som kommer att öka sjöutsikten från tomten betydligt.

Beräknad tid för inflyttning är 1 Maj 2018

Lägenheterna säljs på ritning och lägst till det pris som angetts i den kostnadskalkylen, och i det fall det finns flera intressenter på ett objekt kan budgivning förekomma.

Sponsrade länkar
Parhus i New England-stil
Parhus i New England-stil
Stora trädäckade uteplatser
Stora trädäckade uteplatser
Vardagsrum och kök i öppen planlösning
Vardagsrum och kök i öppen planlösning
Sovrum
Sovrum
Saniflo
Annons

Rumsbeskrivning
 • ENTRÉ (Entréplan)
  Välkommen in till en modern och ljus bostad med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och genomgående påkostade materialval. I entrén ligger ett snyggt klinkergolv i mörkgrått, som övergår till en mattlackad ekparkett som är genomgående för hela huset. Väggar är målade i Stockholmsvitt för den ljusa och moderna känslan.
 • TVÄTTSTUGA MED GROVENTRÉ (Entréplan)
  Intill entrén ligger en välplanerad tvättstuga. Även här med klinkergolv. Inredd med arbetsbänk med ho och stora arbetsytor, tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ljusinsläpp från fönster. Här finns även frånluftsvärmepumpen, Nibe Fighter 750p.
 • DUSCHRUM (Entréplan)
  Helkaklat duschrum med vitt matt kakel på vägg och klinker i mörkgrått. Dusch med vikbara duschväggar, tvättställ med kommod, spegel och handdukstork. Fint ljusinsläpp från fönster.
 • KÖK OCH VARDAGSRUM (Entréplan)
  Härlig rymd och atmosfär beskriver detta generösa sällskapsrum med fint ljusinsläpp via ett flertal fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Två utgångar till tomten och den stora altanen om cirka 30 kvadratmeter som rymmer plats för såväl grill som både sitt- och matgrupp. Denna fördelaktiga planlösning erbjuder olika möbleringsalternativ och utmärkta sällskapsytor.
  I vardagsrummets finns plats att dela av rummet till ett extra sovrum, alternativt kan utrymmet användas som bibliotek eller arbetshörna.

  Välutrustat kök från HTH med gråa matta luckor med spegel. Stora arbetsytor av betongmönstrad bänkskiva med infälld rostfri dubbelho. Stänkskydd av vitt kakel. Påkostade vitvaror från Siemens bestående av helintegrerade kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt fläkt. Spotlights under väggskåp. Se mer information angående vitvarorna i separat specifikation.

  Köksdelen har en trevlig köksö med inbyggd förvaring.
 • FÖRRÅD UNDER TRAPP (Entréplan)
  Bra med förvaringsutrymme i platsbyggt förråd.
 • ALLRUM (Ovanvåning)
  Ljust allrum med stort spröjsat fönsterparti och utsikt över tomten.
 • BADRUM (Ovanvåning)
  Väl tilltaget och helkaklat med vitt kakel på vägg och klinker i mörkgrått på golv. Badkar, wc, tvättställ med kommod, spegelskåp (med belysning och eluttag).
 • SOVRUM 1 (Ovanvåning)
  Det här sovrummet är det största sovrummet och rymmer plats för dubbelsäng. Ingång till rymlig walk- in-closet.
 • SOVRUM 2 (Ovanvåning)
  Hörnsovrum med fönster i två väderstreck och plats för säng och arbetsdel.
 • SOVRUM 3 (Ovanvåning)
  Även detta sovrum med hörnläge med fönster i två väderstreck och plats för säng och övrigt möblemang.
 • KLÄDKAMMRE/ARBETSRUM/SOVRUM (Ovanvåning)
  Rum med fönster som kan inredas efter behov.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  150 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren)
 • Rum
  5 rum (4-5 sovrum)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
Ekonomi
 • Avgift
  4 973 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  2 110 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  19,380
Föreningen
 • Benämning
  Brf Svinningehusen.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Bostad / Sverige / Stockholm / Åkersberga / Hästängsuddsvägen