Hästängsuddsvägen 8D

Hästängsuddsvägen 8D

Slutpris

4 695 000 kr


Svinninge— Åkersberga— ÖSTERÅKER— Nyproduktion

Hästängsuddsvägen 8D


Slutpris
4 695 000 kr

Svinninge— Åkersberga— ÖSTERÅKER— Nyproduktion

Nya bostadsrätter med villakänsla i New England-stil

Sista huset, övriga sju är bokade! Vackert, sjönära boende med villakänsla i New England-stil. Ljust och lugnt belägna på plan tomt i uppvuxna och lummiga villakvarter med närhet till bad och båt-liv i Svinninge.

Bostadsrätter som kommer att uppföras under 2017. Totalt 8 lägenheter. ( endast nr,.7 kvar) Fyra lägenheter i parhus om vardera 150 kvm, två fristående minivillor om vardera 54 kvm (boyta 40 kvm + 14 kvm loft), samt två fristående Attefallshus om vardera 33 kvm (boyta 21 kvm + 12kvm loft).

Byggnaderna byggs i "New England-stil" med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generösa altaner. Entréplan erbjuder stora sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med två utgångar till en stor altan. Helkaklat duschrum, tvättstuga med groventré och möjlighet till ytterligare ett sovrum/arbetsrum på entréplan. På övre plan finns tre - fyra sovrum. Lyxigt Master Bedroom med walk-in closet. Helkaklat badrum och ytterligare en klädkammare/sovrum/förråd eller arbetsrum för den som önskar. Husen går att planera för ytterligare 2 sovrum, till 7 rum och kök, varav 6 sovrum.

Bostäderna är välplanerade med noggrant utvalda detaljer, detta gäller allt från beslagen i köket till utformningen av de öppna planlösningarna. Inredningen är genomgående ljus med stora fönsterpartier, vitmålade väggar i Stockholmsvitt och mattlackad trestavsparkett i ek. På golvet i den välkomnande hallen ligger klinkergolv med golvvärme. Köken är från HTH med stilrena gråa luckor. Samtliga färger går fint ihop med en betongmönstrad bänkskiva och stänkskydd av kakel av Biselado med infällda spotlights under skåp. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och köksfläkt. Infälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Samtliga vitvaror är från Siemens.

I badrummen ligger en mörkgrå klinker på golvet och väggarna kaklas med matta vita kakelplattor. Badrumsinredningen är från Vedum och har släta, moderna vita skåpluckor samt handdukstork. Badrummen i de större lägenheterna (parhusen) komma att vara utrustade med badkar av modell Poolspa Klio samt vikbara duschväggar från märket IFÖ. I parhusen erbjuds även tvättrum med diskho, blandare och rymligt underskåp till tvättbänken. Tvättrummen utrustas med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Husen värms upp med vattenburen golvvärme på entréplan och vattenradiatorer på övre plan, i tvättrummen installeras frånluftsvärmepump.
Alla bostäder får egna soliga uteplatser om cirka 30 kvadratmeter i soligt läge med utgång från kök respektive vardagsrum. Varje bostad tilldelas en tomtdel av den gemensamma fastigheten. Till respektive bostad ingår ett förråd om 3 -7 kvm.

Olika tillvalspaket kommer att presenteras.

Här bor ni bekvämt i arkitektritat och nyproducerat samtidigt som den härliga villakänslan förstärks av de äldre uppvuxna villakvarteren som omger trädgården.

Inom ett par hundra meter finns det möjlighet till båtplats på ett par olika bryggor som tillhör Hästängsudd Fastighetsförening. Där är du även med fördel medlem för att få reda på alla evenemang som arrangeras för de boende i området.
Bra kommunikation med busshållplats i anknytning till tomten som dagtid trafikeras fler gånger per timme.
Under hösten har Hästängsudds Vägförening som målsättning att röja sly och ta bort gran som kommer att öka sjöutsikten från tomten betydligt.

Beräknad tid för inflyttning är 1 Maj 2018

Lägenheterna säljs på ritning och lägst till det pris som angetts i den kostnadskalkylen, och i det fall det finns flera intressenter på ett objekt kan budgivning förekomma.


Boarea
150 kvm
Avgift
4 916 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-11-10

Mäklarhuset Varberg

Denna parhus på Hästängsuddsvägen såldes av oss 2017-11-10. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Hästängsuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.