Lillövägen 2 / Åkersberga / ÖSTERÅKER

Drömläge vid kanalen!

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
5 193 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-09-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillövägen såldes av oss 2017-09-14. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Lillövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillövägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna välplanerade och unika 4 rum och kök i mysiga kanalstaden med ett attraktivt läge nära brygga och båtliv, med gångstråk längs båda sidor av Åkers kanal.
Här bor du med en fantastisk utsikt ut över kanalen och området. Med genomtänkt och sociala planlösningen så är detta ett boende för den kräsna familjen. Bostaden erbjuder tre ordentliga sovrum, ett badrum samt en gästtoalett. Mellan kök och vardagsrum så har vi en öppen planlösning som bjuder in till många sociala stunder. Från vardagsrummet så når du den väl tilltagna balkongen och där du kan njuta av både fin utsikt och kvällssol.

Med sitt centrala läge så bjuder bostaden på allt. Närheten till Åkersberga Centrum är oslagbart, här hittar du shopping, biograf, restauranger, apotek, bank, gym med mera samt närhet till motionsspår. Här bor du med närheten till naturen och och flertalet trevliga badplatser, samt med en kort promenad bort har du även idrottsplatsen. I närheten av bostaden så finns även dagis, förskola, grundskola och flertalet gymnasieskolor. Kommunikationerna är utmärkta, du kan pendla med buss eller Roslagsbanan till innerstan på under en timme och inom kommunen så går det smidigt att åka buss eller cykla till det mesta. Bättre läge på bostad finner du inte!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration