Sök Meny
Såld

ÖSTERÅKER / Åkersberga - Åkersberga Centralt / Lillövägen 4

Drömläge vid kanalen!

Välkomna till denna välplanerade och unika 4 rum och kök i mysiga kanalstaden med ett attraktivt läge nära brygga och båtliv, med gångstråk längs båda sidor av Åkers kanal.
Här bor du med en fantastisk panoramautsikt ut över kanalen där sju av bostadens åtta fönster har kanalutsikt och med dess genomtänkta och sociala planlösningen så är detta ett boende för den kräsna familjen. Bostaden erbjuder tre ordentliga sovrum, ett badrum samt en gästtoalett. Mellan kök och vardagsrum så har vi en öppen planlösning som bjuder in till många sociala stunder. Från vardagsrummet så når du den väl tilltagna uteplatsen om hela 29 kvm för det stora sällskapet och där du kan njuta av både morgonsolens och kvällssolens strålar.

Med sitt centrala läge så bjuder bostaden på allt. Närheten till Åkersberga Centrum är oslagbart, här hittar du shopping, biograf, restauranger, apotek, bank, gym med mera samt närhet till motionsspår. Här bor du med närheten till naturen och och flertalet trevliga badplatser, samt med en kort promenad bort har du även idrottsplatsen. I närheten av bostaden så finns även dagis, förskola, grundskola och flertalet gymnasieskolor. Kommunikationerna är utmärkta, du kan pendla med buss eller Roslagsbanan till innerstan på under en timme och inom kommunen så går det smidigt att åka buss eller cykla till det mesta. Bättre läge på bostad finner du inte!

Sponsrade länkar
ÖSTERÅKER / Åkersberga / Åkersberga Centralt
Lillövägen 4
Slutpris: 4 295 000 kr
Boarea: 95 kvm
Avgift: 5 413 kr/mån
Driftkostnad: 1 106 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Åkersberga / Lillövägen