Muskötvägen 13B

Muskötvägen 13B

Slutpris

6 850 000 kr


Margretelund— Åkersberga— Österåker

Muskötvägen 13B


Slutpris
6 850 000 kr

Margretelund— Åkersberga— Österåker

Fantastisk familjevilla i Margretelund med utsikt över Sätterfjärden!

Välkomna till denna fantastiska familjevilla i lugnt område, högt belägen med havsnära läge och utsikt med viss sjöglimt. I en trädgård med skyddat läge och en balkong mot Sätterfjärden njuter du av solen hela dagen. Första steget in i bostaden möts vi av en fantastisk rymd med högt i tak, fönsterpartiet släpper in ett härligt ljus. På entré plan finns tre bra planerade sovrum, allrum som öppnar upp för socialt umgänge samt det lyxiga badrummet med bastu och bubbel badkar.
Här erbjuds ett stilrent hem med en öppen planlösning på övre plan, stora sällskapsytor samt moderna materialval. Masterbedroom med walk in closet samt badrum finner du på samma plan.
Den ljuvliga trädgården erbjuder på en fantastisk grönska, här kan ni finna rosor, rhododendron, brudspirea, svarta vinbär och mer där till. Huset är ett Götenehus från 2006.

Fastigheten ligger i ett fantastiskt läge nära hav, båtbryggor, badplatser, matbutik, kommunikationer, skola och förskola.
Detta är boendet som lämnar önskelistan tom, välkommen på visning!


Boarea/biarea
ca 155/11 kvm
Driftkostnad
44 753 kr/år
Tomtarea
1 021 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.