Norra Skogsrundan 48 / Margretelund / Åkersberga / Österåker

Fantastisk bostad i familjära Margretelund

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
151/93 kvm
Totalareal
440 kvm
Rum
8 rum (5-8 sovrum)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Norra Skogsrundan såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Norra Skogsrundan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Margretelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta perfekt planerade kedjehus i populära och barnvänliga Margretelund. Här erbjuds du ett komplett hem med gott om förvaringsmöjligheter, välplanerade rum samt en trädgårdstomt i optimalt placerat solläge. Köket som ligger i anslutning till matsal och vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge för hela familjen. Huset är fördelat på tre plan med 5 sovrum, två badrum, två allrum, kök samt vardagsrum med utgång till den lummiga men lättskötta trädgårdstomten. Här erbjuds en planlösning med stora sociala ytor samt möjlighet till ytterligare 3 sovrum, perfekt för den lilla som den stora familjen. På övre plan möts vi av ett fantastiskt ljus tack vare det generösa fönsterpartiet mot härlig grönska. I närområdet finner ni lekplats, badsjö samt pulkabacke.

I Margretelund bor du med närheten till skola, förskola, idrottsplats, friluftsliv, kommunikationer, badplatser samt matbutik.
Busshållplatsen som ligger i nära anslutning till bostaden tar dig direkt till Humlegården optimalt för dig som pendlar till Stockholms innerstad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn