Rialavägen 33 / Roslags-Kulla / Åkersberga / ÖSTERÅKER

1-plansvilla med härliga sällskapsytor i etage.

Slutpris
5 350 000 kr
Boarea/biarea
186/24 kvm
Driftkostnad
39 700 kr/år
Tomtarea
1 923 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2017-11-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Rialavägen såldes av oss 2017-11-15. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Rialavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslags-Kulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härlig villa med gårdskänsla som andas kvalitet rakt igenom med mysigt enskilt läge. Tomten som sluttar svagt i söder är omgiven av grönska och öppna fält. Runt huset finns stora trädäckade altaner i flera etage med perfekt läge för umgänge. Inne i huset finns gott om sociala ytor, Hall - Matrum och kök - Sällskapsrum - Bibliotek i öppen planlösning. Genuina detaljer såsom pardörrar, kakelugnar, högt i tak och plankgolv bidrar till känslan. Båda badrummen är nyrenoverade med klinkers och kakel varav det ena har vedeldad bastu. Utvändigt traditionell läktpanel målad i falurött och fönster i guldockra.

På tomten finns även ett charmigt ”Per-Albin torp” med lantligt kök och gjutjärnsspis, toalett, sällskapsrum och sovrum med kakelugn respektive täljstenskamin. Finns även ett flertal förråd på tomten. Trädgården bjuder även på flertalet fruktträd och bärbuskar.

Badplats med ogenerat läge finns på gångavstånd i sjön Viren. Här finns också goda fiskemöjligheter och egen båtplats.

Här finns närhet till förskola, skola åk 1-6 och goda kommunikationer (Buss 620, 621, 626). I närområdet ligger den vackra kulturbygden Wira Bruk med restaurang och café. Med bil når vi innerstan på ca 45min, med buss ca 1timme till Danderyd. Det tar ca 15min till Åkersberga och ca 20min till Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration