Spånlötsvägen 78 / Spånlöt / Åkersberga / Österåker

Slutpris
2 650 000 kr
Referensnummer
132 984
Boarea/biarea
160/20 kvm
Driftkostnad
35 000 kr/år
Tomtarea
470 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan i souterräng
Såld
2014-04-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Spånlötsvägen 78 såldes av oss 2014-04-15. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånlöt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Totalt 160 rymliga kvadratmeter i mycket barnvänligt och eftertraktat område med närhet till allt du behöver och önskar. En plans villa med sutterängvåning. Interiört bjuds ett ljust hem med stora ytor. Stort vardagsrum i öppen planlösning med matplats invid arbetskök. Flera fönster för maximalt ljusinsläpp och utgång till balkong. Badrum med badkar, ett stort sovrum och klädkammare på entréplan. Nedre plan bjuder idag tre sovrum där ett rum är lämpligt som allrum och kan delas av. Helkaklat duschrum med bastu. Klädkammare och förråd. Utgång till altan och trädgård med plats för såväl lek, spring som plats för den trädgårdsintresserade. Promenad och cykelavstånd till flertal förskolor, skolor, buss och populär ICA butik. Cykelavstånd till Åkersberga centrum. Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.