Sök Meny
Såld

ÖSTERÅKER / Åkersberga / Strömfallsvägen 3

2:a med härlig uteplats

Välkommen till denna ljusa 2:a med öppen planlösning. Stilrent kök med vita köksluckor och fina arbetsytor samt matplats invid fönster. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till inhägnad uteplats. Lättmöblerat sovrum i anslutning till den rymliga hallen med goda förvaringsmöjligheter. Ljust badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Perfekt beläget med absolut närhet till förskola, busshållsplats och promenadavstånd till centrum, mataffär runt hörnet, flertal handelsplatser och Åkers Kanal med fina promenadstråk.
Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
ÖSTERÅKER / Åkersberga
Strömfallsvägen 3
Slutpris: 1 600 000 kr
Boarea: 63,5 kvm
Avgift: 5 052 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Såld: 2017-04-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Åkersberga / Strömfallsvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.