Tallsättrastigen 6 / Margretelund / Åkersberga / ÖSTERÅKER

4:a i mysigt område

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
102,5 kvm
Avgift
5 925 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tallsättrastigen såldes av oss 2017-07-27. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Tallsättrastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Margretelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna 4:a på mysiga Tallsättrastigen i Åkersberga. Här har du nära till Margretelunds centrum med allt som det har att erbjuda, nära till skola och dagis samt närheten till vattnet.
Här kan ni bo hela familjen, med tre sovrum, varav ett modellen större så är det perfekt för er som är en barnfamilj alternativt om ni sålt er villa och vill flytta till något mindre men inte riktigt är redo att släppa villakänslan.
Med bekvämligheterna att bo i en BRF men ändå ha lite trädgård att sköta om så är detta drömboendet, fönsterna byttes under 2014 och taket lades om 2016.

På nedre plan hittar vi alla sociala ytor så som uteplatser, vardagsrum och kök. I vissa av dessa bostäder har man valt att ta ner väggen mellan kök och hall för att få en öppnare planlösning, men detta är helt upp till den nya ägaren att bestämma. På uteplatsen har vi sol på morgonen fram tills eftermiddagen. Till bostaden tillhör även p-plats med elstolpe.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration