Sök Meny
Såld

ÖSTERÅKER / Åkersberga - Margretelund / Tallsättrastigen 6

4:a i mysigt område

Varmt välkomna till denna 4:a på mysiga Tallsättrastigen i Åkersberga. Här har du nära till Margretelunds centrum med allt som det har att erbjuda, nära till skola och dagis samt närheten till vattnet.
Här kan ni bo hela familjen, med tre sovrum, varav ett modellen större så är det perfekt för er som är en barnfamilj alternativt om ni sålt er villa och vill flytta till något mindre men inte riktigt är redo att släppa villakänslan.
Med bekvämligheterna att bo i en BRF men ändå ha lite trädgård att sköta om så är detta drömboendet, fönsterna byttes under 2014 och taket lades om 2016.

På nedre plan hittar vi alla sociala ytor så som uteplatser, vardagsrum och kök. I vissa av dessa bostäder har man valt att ta ner väggen mellan kök och hall för att få en öppnare planlösning, men detta är helt upp till den nya ägaren att bestämma. På uteplatsen har vi sol på morgonen fram tills eftermiddagen. Till bostaden tillhör även p-plats med elstolpe.

Sponsrade länkar
ÖSTERÅKER / Åkersberga / Margretelund
Tallsättrastigen 6
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea: 102,5 kvm
Avgift: 5 925 kr/mån
Driftkostnad: 1 190 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2
Såld: 2017-07-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Åkersberga / Tallsättrastigen