Tallsättrastigen 6

Tallsättrastigen 6

Slutpris

2 200 000 kr


Margretelund— Åkersberga— ÖSTERÅKER

Tallsättrastigen 6


Slutpris
2 200 000 kr

Margretelund— Åkersberga— ÖSTERÅKER

4:a i mysigt område

Varmt välkomna till denna 4:a på mysiga Tallsättrastigen i Åkersberga. Här har du nära till Margretelunds centrum med allt som det har att erbjuda, nära till skola och dagis samt närheten till vattnet.
Här kan ni bo hela familjen, med tre sovrum, varav ett modellen större så är det perfekt för er som är en barnfamilj alternativt om ni sålt er villa och vill flytta till något mindre men inte riktigt är redo att släppa villakänslan.
Med bekvämligheterna att bo i en BRF men ändå ha lite trädgård att sköta om så är detta drömboendet, fönsterna byttes under 2014 och taket lades om 2016.

På nedre plan hittar vi alla sociala ytor så som uteplatser, vardagsrum och kök. I vissa av dessa bostäder har man valt att ta ner väggen mellan kök och hall för att få en öppnare planlösning, men detta är helt upp till den nya ägaren att bestämma. På uteplatsen har vi sol på morgonen fram tills eftermiddagen. Till bostaden tillhör även p-plats med elstolpe.


Boarea
102.5 kvm
Avgift
5 925 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.