Alpvägen 54 / Hedvigslund / Älta / NACKA

BR-parhus i mysig omgivning

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea
108,4 kvm
Avgift
5 429 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-25
Bostaden är såld!

Denna parhus på Alpvägen såldes av oss 2017-10-25. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Alpvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I natursköna Älta finns äntligen ett parhus till salu i detta attraktiva och barnvänliga område med äkta ”bullerbykänsla”. Bostaden erbjuder fyra rum och kök fördelat på två våningar. Entrévåning med kök, duschrum/tvättstuga och vardagsrum samt övervåning med tre sovrum och badrum. Från vardagsrummet via dörrar når man en väl tilltagen altan med sol under större delen av dagen och även sommarsol till ca kl. 20.00. Altan även på bostadens baksida med tidig morgonsol och sen kvällssol. Välplanerad trädgårdstomt som erbjuder bl.a jordgubbsland, äppelträd, svarta vinbär, ölandstok, humle och fläder ger en prunkande grönska som i kombination med gräsyta och uteplatserna gör att man längtar hem till trädgården. Ett boende att trivas i helt enkelt! Älta är perfekt för den urbana familjen med närhet till skog och natur men på behagligt avstånd från storstadens puls. Nära förskola, skola och bra busskommunikationer till Slussen, Gullmarsplan, Tyresö, Haninge och övriga Nacka.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn