Alpvägen 32

Alpvägen 32

Slutpris

4 950 000 kr


Hedvigslund— Älta— NACKA

Alpvägen 32


Slutpris
4 950 000 kr

Hedvigslund— Älta— NACKA

BR-parhus med härlig trädgårdstomt

Tillfälle att förvärva detta gemytliga BR-parhus med stor charm i arkitektritat område. Här har man lyckats skapa en härlig känsla av 20-tals charm fast med moderna linjer. Ett barnvänligt område med Bullerbykänsla där husen ligger vackert kantade av lummiga innergator och prunkande trädgårdar. Bostadens 108 kvm är fördelade på fyra rum och kök varav tre sovrum. Kök med ljus matplats vid fönster mot entrésidan. Generöst vardagsrum med braskamin som förhöjer mysfaktorn rejält. Tre sovrum varav det ena ett rymligt master bedroom på samma våningsplan. Walk-in-closet. Duschrum med tvättmaskin och torktumlare på entrévåningen och badrum på övervåningen. Välkomnande entrésida med gräsmatta och blandad plantering. Stor altan i sydväst. Kallförråd och lekstuga. Syrenbuskar, rhododendron, pioner, äppelträd, tulpaner, rosor och bärbuskar, för att nämna några, ger tillsammans en prunkande grönska som i kombination med gräsyta och uteplats gör att man längtar hem till trädgården. Ett boende att trivas i helt enkelt! Älta är perfekt för den urbana familjen med närhet till skog och natur men på behagligt avstånd från storstadens puls. Nära förskola, skola och bra busskommunikationer till Slussen, Gullmarsplan, Tyresö, Haninge och övriga Nacka.


Boarea
108 kvm
Avgift
5 427 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-02-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.