Älta Idrottsväg 6 F

Älta Idrottsväg 6 F

Slutpris

4 000 000 kr


Älta Idrottsplats— Älta— Nacka

Älta Idrottsväg 6 F


Slutpris
4 000 000 kr

Älta Idrottsplats— Älta— Nacka

Eftertraktad etagelägenhet med radhuskänsla nu till salu

Etagelägenhet med radhuskänsla. Unikt boende på välplanerade 96 m², fördelade på 4 rum och kök i två plan. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch med smakfulla materialval. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Generös balkong om ca 10 m² med många soltimmar. Helkaklade bad- och duschrum, varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Ältasjön med bl.a utegym och badstrand bara några hundra steg bort från bostaden. Gemytlig och trivsam gård med lekplats för dem minsta. Extra förråd om ca 4 m² samt parkeringsplats. Närmaste mataffär, förskola och skola finner man vid Älta gård, bara några hundra meter bort där man även har bra busskommunikationer till Gullmarsplan, Slussen, Tyresö och övriga Nacka.


Boarea
96 kvm
Avgift
5 267 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.