Älta Mossväg 3 B / Kolarängen / Älta / NACKA

Bostadsrätt med radhuskänsla!

Slutpris
2 395 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 650 kr/mån
Rum
2 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Älta Mossväg såldes av oss 2017-10-10. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Älta Mossväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kolarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam marklägenhet med radhuskänsla i ett populärt område i attraktiva Älta. Bostaden om 64 m² erbjuder två sovrum och ett mindre rum perfekt som sovalkov eller walk in closet. Kök med matplats vid burspråk med utsikt över skog och natur. Öppen planlösning mot vardagsrum. Helkaklat duschrum och även klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor man granne med naturen och med ett lugnt och barnvänligt läge. Parkering med eluttag direkt utanför bostaden. Vid entrén finns en trädäckad altan som vetter mot en allmänning. Här finns plats för bord och stolar och hit når solen från lunch till kväll. Det finns även en större trädäckad uteplats på baksidan med förmiddagssol och som angränsar till gräsmatta och vidare naturen. Här bor man med ett naturnära läge och även närhet till förskolor och skolor samt två minuter till buss mot Slussen, Tyresö och övriga Nacka.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration