Anemonvägen 36, bv

Anemonvägen 36, bv

Slutpris

2 000 000 kr


Södra Hedvigslund— Älta— Nacka

Anemonvägen 36, bv


Slutpris
2 000 000 kr

Södra Hedvigslund— Älta— Nacka

En mycket fin 1:a om 42 m² i härliga Södra Hedvigslund i Älta. Bostaden stod inflyttningsklar i slutet av 2016 och har genomgående ljusa och smakfulla ytskikt och materialval. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp utan att ge insyn. En stor inglasad balkong med sol från tidig morgon till sen eftermiddag/tidig kväll. Trevlig bostadsrättsförening som både har tvättstuga och gästlägenhet att erbjuda sina medlemmar. Här bor ni i ett härligt område blandat med både villor och bostadsrättshus med naturen inpå knuten och lekpark samt strövområden precis i anslutning till huset. Flertalet badsjöar i närområdet och bra bussförbindelser till Gullmarsplan. Närservice hittar ni i Älta centrum. Från detta område tar ni er även snabbt till Tyresö centrum som ligger väldigt nära och har ett stort utbud av restauranger och affärer. Med bil tar ni er även till Sickla köpcentrum på ca 10 min och Nacka Forum på ca 15 min.


Boarea
42 kvm
Avgift
2 715 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
bv (Hiss finns)
Såld
2019-01-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.