Annagatan 4

Annagatan 4

Slutpris

4 945 000 kr


Kolarängen— Älta— Nacka

Annagatan 4


Slutpris
4 945 000 kr

Kolarängen— Älta— Nacka

FRIKÖPT RADHUS I POPULÄRA KOLARÄNGEN, ÄLTA!

Tillfälle att förvärva detta friköpta radhus i populärt och barnvänligt område i Älta!
Huset har tre våningar som disponeras av kök och vardagsrum med en öppen planlösning på entréplanet. Här finns även det större sovrummet samt ett badrum. På det övre planet ligger ytterligare två sovrum, duschrum, förråd samt ett allrum som med fördel kan delas av till ytterligare ett sovrum om behovet finns. I sutterängdelen finns ett stort allrum, ett sovrum och en generös tvättstuga. Från detta plan nås den trädäckade uteplatsen beläget under tak som följs av en lättskött mindre gräsmatta.
Köket är nyrenoverat under 2017 i en modern och smakfull stil och har en social planlösning mot den generösa matplatsen som rymmer 8-10 personer och vardagsrummet intill.

Här bor ni med gångavstånd till både badplats och samfällighetens fina lekpark. Nära bra busskommunikationer till Slussen och Ältas vackra natur med flertalet badsjöar, svampskog och strövområden.


Boarea/biarea
133/7 kvm
Driftkostnad
47 900 kr/år
Tomtarea
115 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-10-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.