Annagatan 4 / Kolarängen / Älta / Nacka

FRIKÖPT RADHUS I POPULÄRA KOLARÄNGEN, ÄLTA!

Slutpris
4 945 000 kr
Boarea/biarea
133/7 kvm
Driftkostnad
47 900 kr/år
Totalareal
115 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-10-17
Bostaden är såld!

Denna radhus på Annagatan såldes av oss 2018-10-17. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Annagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kolarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva detta friköpta radhus i populärt och barnvänligt område i Älta!
Huset har tre våningar som disponeras av kök och vardagsrum med en öppen planlösning på entréplanet. Här finns även det större sovrummet samt ett badrum. På det övre planet ligger ytterligare två sovrum, duschrum, förråd samt ett allrum som med fördel kan delas av till ytterligare ett sovrum om behovet finns. I sutterängdelen finns ett stort allrum, ett sovrum och en generös tvättstuga. Från detta plan nås den trädäckade uteplatsen beläget under tak som följs av en lättskött mindre gräsmatta.
Köket är nyrenoverat under 2017 i en modern och smakfull stil och har en social planlösning mot den generösa matplatsen som rymmer 8-10 personer och vardagsrummet intill.

Här bor ni med gångavstånd till både badplats och samfällighetens fina lekpark. Nära bra busskommunikationer till Slussen och Ältas vackra natur med flertalet badsjöar, svampskog och strövområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration