Sök Meny
Såld

Nacka / Älta - Centrala Älta / Äpplegatan 9

FRIKÖPT RADHUS SOM RENOVERATS SMAKFULLT UNDER SENARE ÅR

FRIKÖPT RADHUS i ett mysigt och barnvänligt område, centralt beläget i natursköna Älta! Ett smakfullt och exklusivt renoverat kök från HTH med nya vitvaror och köksö med vinkylar. Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot den insynsskyddade uteplatsen på baksidan av huset. Stor trädäckad altan som växlas av med vacker stenläggning av stora skifferplattor. Här har säljarna byggt ett förråd som isolerats och inretts så den mycket väl kan användas som ett gästhus. Två helkaklade badrum och genomgående ljusa och fräscha ytskikt i de tre sovrummen på det övre planet. Samtliga fönster har även bytts ut till nya 3-glas fönster.
Här bor ni nära bra kommunikationer in till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge. Älta har bra barnomsorg med förskolor och skolverksamhet upp till årskurs 9. Inom gångavstånd nås flertalet badsjöar och vackra Nacka Naturreservat.

Sponsrade länkar
Nacka / Älta / Centrala Älta
Äpplegatan 9
Slutpris: 4 310 000 kr
Boarea: 89 kvm
Driftkostnad: 49 410 kr/år
Tomtarea: 107 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Äpplegatan