Äpplegatan 9 / Centrala Älta / Älta / Nacka

FRIKÖPT RADHUS SOM RENOVERATS SMAKFULLT UNDER SENARE ÅR

Slutpris
4 310 000 kr
Boarea
89 kvm
Driftkostnad
49 410 kr/år
Tomtarea
107 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på Äpplegatan såldes av oss 2017-05-30. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Äpplegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Älta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FRIKÖPT RADHUS i ett mysigt och barnvänligt område, centralt beläget i natursköna Älta! Ett smakfullt och exklusivt renoverat kök från HTH med nya vitvaror och köksö med vinkylar. Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot den insynsskyddade uteplatsen på baksidan av huset. Stor trädäckad altan som växlas av med vacker stenläggning av stora skifferplattor. Här har säljarna byggt ett förråd som isolerats och inretts så den mycket väl kan användas som ett gästhus. Två helkaklade badrum och genomgående ljusa och fräscha ytskikt i de tre sovrummen på det övre planet. Samtliga fönster har även bytts ut till nya 3-glas fönster.
Här bor ni nära bra kommunikationer in till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge. Älta har bra barnomsorg med förskolor och skolverksamhet upp till årskurs 9. Inom gångavstånd nås flertalet badsjöar och vackra Nacka Naturreservat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration