Åsvägen 19

Åsvägen 19

Slutpris

12 200 000 kr


Strålsjön— Älta— Nacka

Åsvägen 19


Slutpris
12 200 000 kr

Strålsjön— Älta— Nacka

Ett av Ältas vackraste hus är nu till salu!

Unikt läge, smakfullt och extraordinärt!
Huset är verkligen ett hus utöver det vanliga och bör upplevas på plats! 1 ½ -plans villa med källare, boarea 167 m² om 7 rum och kök, varav 4 sovrum. Exklusivt är ett ord som genomgående beskriver både interiör såväl som exteriör, där inga detaljer är lämnade åt slumpen, utan är väl genomtänkta och smakfullt utförda. Ljuset flödar genom fönster i alla väderstreck utan insyn. Trädgård planerad av trädgårdsarkitekt. Uteplats med spabad ger vardagslyx året om. Fristående hus på tomten om ca 40 m², blir perfekt för generationsboende, egenföretagaren eller för uthyrning. Intill Erstaviks naturreservat, nära busskommunikationer, skolor och förskolor. En juvel i insynsskyddat läge, med milsvid utsikt.


Boarea/biarea
167/46 kvm
Driftkostnad
36 114 kr/år
Tomtarea
1 441 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-05-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.