Bäckalidsvägen 38

Bäckalidsvägen 38

Slutpris

4 984 000 kr


Strålsjöområdet— Älta— Nacka

Bäckalidsvägen 38


Slutpris
4 984 000 kr

Strålsjöområdet— Älta— Nacka

Radhus med stor potential!

Belägen på en lugn återvändsgata med ett naturnära läge ligger detta familjevänliga radhus med stor potential. Här ges möjligheten att skapa sitt eget drömboende och sätta sin egen prägel och karaktär. Bostadens totala yta om 169 m² erbjuder fem rum och kök fördelat på tre våningar. Entrévåning med kök och rymligt vardagsrum, övervåning med tre sovrum och duschrum samt källarvåning med generöst allrum, tvättstuga, klädvårdsrum och ett rymligt förråd. Plan trädgårdstomt med altan på bostadens baksida och stenlagd uteplats på entrésidan med sol från tidig eftermiddag till kväll. Här bor du granne med Strålsjöns naturreservat och med badrocksavstånd till närliggande Strålsjön. I Älta bor man nära skog och natur, flertalet badsjöar och nära förskola samt skola. I älta infinner sig en småstadskänsla men med ett attraktivt läge för den som även söker storstadslivets puls. Garage och uppställningsplats i anslutning till bostaden. Några hundra meter från bostaden når man busskommunikationer till Gullmarsplan och en kortare promenad bort når man kommunikationer till Slussen, Tyresö och övriga Nacka.


Boarea/biarea
114/55 kvm
Driftkostnad
32 750 kr/år
Tomtarea
201 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.