Bäckalidsvägen 38 / Strålsjöområdet / Älta / Nacka

Radhus med stor potential!

Slutpris
4 984 000 kr
Boarea/biarea
114/55 kvm
Driftkostnad
32 750 kr/år
Tomtarea
201 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-05
Bostaden är såld!

Denna radhus på Bäckalidsvägen såldes av oss 2017-10-05. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Bäckalidsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strålsjöområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen på en lugn återvändsgata med ett naturnära läge ligger detta familjevänliga radhus med stor potential. Här ges möjligheten att skapa sitt eget drömboende och sätta sin egen prägel och karaktär. Bostadens totala yta om 169 m² erbjuder fem rum och kök fördelat på tre våningar. Entrévåning med kök och rymligt vardagsrum, övervåning med tre sovrum och duschrum samt källarvåning med generöst allrum, tvättstuga, klädvårdsrum och ett rymligt förråd. Plan trädgårdstomt med altan på bostadens baksida och stenlagd uteplats på entrésidan med sol från tidig eftermiddag till kväll. Här bor du granne med Strålsjöns naturreservat och med badrocksavstånd till närliggande Strålsjön. I Älta bor man nära skog och natur, flertalet badsjöar och nära förskola samt skola. I älta infinner sig en småstadskänsla men med ett attraktivt läge för den som även söker storstadslivets puls. Garage och uppställningsplats i anslutning till bostaden. Några hundra meter från bostaden når man busskommunikationer till Gullmarsplan och en kortare promenad bort når man kommunikationer till Slussen, Tyresö och övriga Nacka.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration