Bäckalidsvägen 28

Bäckalidsvägen 28

Slutpris

5 200 000 kr


Älta, Strålsjöområdet— Älta— Nacka

Bäckalidsvägen 28


Slutpris
5 200 000 kr

Älta, Strålsjöområdet— Älta— Nacka

FRIKÖPT RADHUS - GRANNE MED NATUREN

Med ett naturnära läge, på en lugn återvändsgata, perfekt för barnfamiljen ligger detta välskötta radhus om totalt 169 m² fördelat på tre våningar. Bostaden erbjuder fem rum och kök varav tre sovrum. Kök i anslutning till matplats och vardagsrum. Badrum och wc samt ett relaxrum med bastu och dusch. Generöst förråd samt separat tvättstuga. Välkomnande entrésida och uteplats. Från vardagsrummet når man en trädgård med altan och plan trädgårdstomt med plats för barnens lek, mysiga sammankomster med vänner och familj och även plats för odling om så önskas. Garageplats i länga och uppställningsplats för bil. Här bor man med naturen och Strålsjöns naturreservat som granne. På några minuter når man Strålsjön med bad från såväl klippor som sandstrand. Skogen bjuder på både svamp, blåbär och har man tur ett och annat hjortron samt trivsamma promenadstråk och motionsslingor. Nära förskola och skola samt med bra kommunikationer till Gullmarsplan. På ca 10 minuters promenad når man även kommunikationer till Slussen, Tyresö samt övriga Nacka.


Boarea/biarea
114/55 kvm
Driftkostnad
38 840 kr/år
Tomtarea
160 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.