Sök Meny
Såld

Nacka / Älta - Älta - Älta Gård / Björnmossvägen 23

Med en magnifik och storslagen sjöutsikt över Ältasjön ligger denna nyproducerade villa från Borohus uppförd under 2015, ett extra välisolerat energihus med en individuell planlösning som lätt går att modifiera om ytterligare sovrum önskas.
Huset präglas av en stilren design och med genomgående exklusiva materialval samt en generös takhöjd om 2,70 m. Smakfullt inrett kök från Marbodal och ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Mittpunkten i rummet är den vackra murade spisen som vitputsats och har en insatskassett med sammanhängande glas som rundar av hörnet på spisen. Ett inglasat uterum som vinterbonats och har infravärme blir till ett extrarum att nyttja rummet året om.
Härlig tomt med ett högt och fritt läge med utsikt över Ältasjön och Ältadalen med en generös trädäckad altan som följs av en plan gräsmatta som bjuder in till lek för de minsta. Här har familjen byggt en liten damm med fontän som blir till ett vackert blickfång. Bästa solläge från förmiddag till sen kväll då solen går ner över sjön.
Rymligt garage med plats för både bil samt bra med förvaringsmöjligheter.
Huset är belägen på en lugn återvändsgata i populärt barnvänligt villaområde med natur och flertalet badsjöar inom gångavstånd.
I Älta har vi fantastisk barnomsorg och bra busskommunikationer till både Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge.

Sponsrade länkar
Nacka / Älta / Älta - Älta Gård
Björnmossvägen 23
Slutpris: 9 025 000 kr
Boarea/biarea: 140/9 kvm
Driftkostnad: 24 850 kr/år
Tomtarea: 1468 kvm
Rum: 4 rum, varav 3-4 är sovrum
Byggnadstyp: 1-plans villa
Såld: 2016-10-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Björnmossvägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!