Blåbärsslingan 49 / Älta - Hedvigslund / Älta / Nacka

Unik 1 ½ plans villa med stora sociala ytor, högt i tak och härlig insynsskyddad baksida

Slutpris
7 500 000 kr
Boarea/biarea
165/8 kvm
Driftkostnad
50 668 kr/år
Totalareal
643 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Blåbärsslingan såldes av oss 2018-10-25. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Blåbärsslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna unika 1 ½ plans villa om 165 m² ligger i ett mycket barnvänligt bostadsområde med en härlig ”Bullerbykänsla”. Området har en mix av friliggande villor och BR-radhus samt BR-grändhus. Då området har begränsad biltrafik, väljer de flesta att låta sina barn fritt springa och cykla omkring i området. Mitt emot huset finns även en lekplats för de mindre. Huset har 6 rum och kök och härliga vinklar samt generöst ljusinsläpp från stora fönster. Sociala ytor i öppen planlösning. På övre våningsplanet är det öppet upp i nock. Altaner både på fram- och baksida bjuder på sol hela dagen. Carport med förråd samt växthus för den odlingsintresserade. Närmsta förskolan på gångavstånd. Övriga skolor F-9 på cykelavstånd. Nära bussar till bl a Slussen och Gullmarsplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration