Ebbagatan 16 / Kolarängen / Älta / Nacka

Radhus med sjöutsikt mot Ältasjön

Slutpris
6 790 000 kr
Boarea/biarea
140/10 kvm
Driftkostnad
41 142 kr/år
Tomtarea
114 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-09-28
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ebbagatan såldes av oss 2017-09-28. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Ebbagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kolarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle – I populära Kolarängen i Älta, finns nu möjligheten att förvärva detta familjära radhus med ett fördelaktigt läge i området och med sjöutsikt mot Ältasjön. Till badplatsen "Pinnen" är det endast ca 150 m. Planlösningen är väldigt yteffektiv med sju rum och kök fördelade på tre våningar. Entrévåning i öppen planlösning erbjuder kök och ljust sällskapsrum vid fönster som vetter mot Ältasjön och den vackra sjöutsikten. Perfekt för sällskaps- och familjeliv. Övervåningen erbjuder en mer "privat" lösning och takkuporna ger rummen både karaktär och ett rikligt ljusinsläpp. Generös suterrängvåning med bl a stort allrum och utgång till den stora trädäckade uteplatsen med sol från eftermiddag till kväll. Garage i länga och gästparkering finns i området. Här får den urbana familjen ett trivsamt hem i en lugn del av Älta, som är perfekt beläget med närhet till natur, badplatser och motionsspår. På sommaren går det utmärkt att bada, simträna eller paddla i Ältasjön och vintertid plogas en skridskobana på isen. Nära förskola, skola och bra busskommunikationer till Slussen och Gullmarsplan. Närliggande Hellasgården bjuder på ett rikt friluftsliv såväl som badplats och isbadsvak på vintern.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration