Finserudsgränd 17 A, bv

Finserudsgränd 17 A, bv

Slutpris

2 725 000 kr


Hedvigslund— Älta— Nacka

Finserudsgränd 17 A, bv


Slutpris
2 725 000 kr

Hedvigslund— Älta— Nacka

VÄLPLANERAD 3:A MED RADHUSKÄNSLA!

Välkommen på visning av denna yteffektiva och välplanerade 3:a om 59 kvm med härlig radhuskänsla! Här är det bara flytta in och njuta.

Samtliga ytskikt är nymålade under senare år. Genomgående ekparkett i hela bostaden. Stilfullt badrum med klinker och kakel samt dusch bakom glasvägg. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp.

Stor trädäckad altan med stilfullt staket med grind på framsidan av huset och på baksidan har säljaren byggt ytterligare en altan i ett insynsskyddat läge där man njuter av långa grillkvällar!

Här bor ni i ett barnvänligt villaområde med närhet till bra busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen. Inom gångavstånd ligger Älta centrum med närservice. Älta är ett naturskönt område med flertal badsjöar och underbar natur!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 681 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
BV
Såld
2020-01-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.