Hasselnötsvägen 8

Hasselnötsvägen 8

Slutpris

5 940 000 kr


Hedvigslund— Älta— Nacka

Hasselnötsvägen 8


Slutpris
5 940 000 kr

Hedvigslund— Älta— Nacka

Gemytligt parhus belägen på en lugn gata i ett lummigt och barnvänligt område!

Välkomna på visningen av detta gemytliga parhus belägen på en lugn gata i ett lummigt och barnvänligt område med Bullerbykänsla! Välplanerat tvåplans parhus om 107 m² med ett centralt läge i Älta med närhet till centrum, busskommunikationer, skolor och förskolor. Bostaden erbjuder ett smakfullt kök från Puustelli, två helkaklade dusch- och badrum med exklusiva materialval, tre sovrum på samma våningsplan och härlig tomt i sydost. Trädäckad altan och grönskande plan trädgårdstomt mot allmänningen utanför med lekplats och grönområden som bjuder in till barnens lek. På tomten finns ett stort äppelträd som slog sitt rekord för några år sedan, med att ge 65 liter äppelmust. Carport för en bil och uppställningsplats för ytterligare en bil på bostadens gavel. I Älta bor ni nära Erstavikens vackra natur med promenadstråk, motionsspår och flertalet badsjöar men på behagligt avstånd från storstadens puls.


Boarea
107 kvm
Driftkostnad
31 786 kr/år
Tomtarea
253 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.