Hasselnötsvägen 43 / Hedvigslund / Älta / Nacka

PARHUS I BRA OMRÅDE MED HÄRLIG TOMT

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea
107 kvm
Driftkostnad
29 508 kr/år
Tomtarea
328 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna parhus på Hasselnötsvägen såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Hasselnötsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett gemytligt och mycket barnvänligt område ligger detta välplanerade tvåplans parhus om 107 m² fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Beläget centralt i Älta med närhet till centrum, busskommunikationer, skolor, förskolor, idrottsplatser och flertalet badsjöar samt härlig natur. Möjlighet finns att bygga ut och inreda vinden till ytterligare en våning. Ritningar och erforderligt startbesked från kommunen finns och kan övertas av köparen. Härlig insynsskyddad och grönskande trädgårdstomt med två uteplatser varav den ena under tak med infravärme. Carport och uppställningsplats för en bil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn