Källmossvägen 4 / Älta - Strålsjöområdet / Älta / Nacka

Slutpris
6 275 000 kr
Referensnummer
150 991
Boarea/biarea
140/10 kvm
Driftkostnad
37 827 kr/år
Tomtarea
1 028 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med vind
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Källmossvägen 4 såldes av oss 2014-06-04. Se alla våra försäljningar i Älta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Strålsjöområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor altan med kvällssol och härlig trädgård! 1,5 plans villa om 140 + 10 m² fördelade på 6 rum och kök varav 4 sovrum, samt ett extra sovrum/kontor på baksidan av den fristående carporten. Ljust, härligt vardagsrum med braskamin och ett stort kök. Två helkaklade badrum, det ena med bastu, det andra med badkar. Kombinerat system med värmepump/genomgående golvvärme. Stor altan, delvis under tak i sydvästligt läge med kvällssol. Plan trädgårdstomt med bl a fruktträd och syrénhäckar och där något blommar hela sommaren. Nära busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen. Skolor och förskolor på gångavstånd, liksom ett flertal närliggande badsjöar och skogen med sina vackra strövområden och fina motionsspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.