Källmossvägen 60 / Strålsjön / Älta / Nacka

Parhus nära skog & natur!

Slutpris
5 450 000 kr
Boarea/biarea
121/7 kvm
Driftkostnad
38 450 kr/år
Tomtarea
349 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-08
Bostaden är såld!

Denna parhus på Källmossvägen såldes av oss 2017-11-08. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Källmossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strålsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Beläget i ett mycket lugnt och barnvänligt område nära skog och natur finner ni detta synnerligen trivsamma 1 ½-plans parhus. Här ges känslan av att bo på landet nära skogens sus men samtidigt med dess närhet till stan. Bostadens 121 m² erbjuder fem rum och kök, vardagsrum, allrum och tre sovrum samt kök med matplats vid fönster ut mot lekplatsen på gården. Idylliskt för barnfamiljens dynamiska vardag. På dess baksida en generös trädgårdstomt, en av dem större i området, perfekt för barnens lek. Här kan man njuta av solen större delen av dagen. Tillhörande garage i länga finns till alla hus samt flertalet besöksplatser. Fiber är indraget i fastigheten. Med badrocksavstånd till Strålsjön och ett stenkast från Nackareservatet. Närhet till buss mot Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge. Mycket bra förskolor och skolor i området samt närservice i Älta centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn