Ligustervägen 59

Ligustervägen 59

Slutpris

6 200 000 kr


Södra Hedvigslund— Älta— Nacka

Ligustervägen 59


Slutpris
6 200 000 kr

Södra Hedvigslund— Älta— Nacka

2 ½ plan med öppna och sociala ytor

Välkommen på visning av detta radhus i 2 ½ plan med öppna och sociala ytor, tre sovrum i samma plan samt ett stort allrum högst upp i huset som kan delas av till ytterligare 2 sovrum om så önskas. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt och smakfulla materialval präglar detta boende. Egen carport tillhör varje fastighet, en trädäckad altan i härligt söderläge. Den plana och lättskötta gräsmattan bjuder in till lek för barnen. Här bor ni i ett nytt och mycket barnvänligt område. Närhet till förskola och skola samt Ältas vackra natur runt knuten. I området finns en ny lekplats med fotbollsplan och stora grönområden för härligt friluftsliv. Från Älta går det bra busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till övriga Nacka, Haninge och Tyresö. Älta har ett mindre centrum för närservice och önskar man ett större utbud av affärer når man Tyresö centrum på 5 minuter med bil.


Boarea
160 kvm
Driftkostnad
37 720 kr/år
Tomtarea
186 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-11-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.