Lillvägen 7 / Hedvigslund / Älta / NACKA

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 936 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillvägen såldes av oss 2017-01-26. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Lillvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva denna populära 3/4:a som föreningen upplåter med bostadsrätt. Bostaden har ett högt och fritt läge med härligt ljusinsläpp och balkong i syd/väst med uppsikt över den barnvänliga innergården. Ljusa och väl underhållna ytskikt men med ett visst moderniseringsbehov. Två rymliga sovrum samt ett generöst förråd som ofta inreds till mindre barnrum. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck med utsikt mot villaområde vilket ger en ljus och luftig känsla.
Här bor ni i en solid förening i ett barnvänligt område med fina lekplatser på föreningens innergårdar. Älta är ett naturskönt område med flertalet badsjöar och vacker natur med strövområden och motionsspår. Bra bussförbindelser till Slussen och Gullmarsplan samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration