Sök Meny
Såld

Älta - Hedvigslund / Lillvägen 7

Tillfälle att förvärva denna populära 3/4:a som föreningen upplåter med bostadsrätt. Bostaden har ett högt och fritt läge med härligt ljusinsläpp och balkong i syd/väst med uppsikt över den barnvänliga innergården. Ljusa och väl underhållna ytskikt men med ett visst moderniseringsbehov. Två rymliga sovrum samt ett generöst förråd som ofta inreds till mindre barnrum. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck med utsikt mot villaområde vilket ger en ljus och luftig känsla.
Här bor ni i en solid förening i ett barnvänligt område med fina lekplatser på föreningens innergårdar. Älta är ett naturskönt område med flertalet badsjöar och vacker natur med strövområden och motionsspår. Bra bussförbindelser till Slussen och Gullmarsplan samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge.

Sponsrade länkar
Älta / Hedvigslund
Lillvägen 7
Slutpris: 3 000 000 kr
Boarea: 81 kvm
Avgift: 4 936 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Lillvägen